ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ    
home όροι χρήσης
 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΑ

PHOTO GALLERY

 

Ελλάδα
 
Τοπία και πολιτισμός
   
             
TOP 5 ΑΡΘΡΑ
Ευχαριστούμε τους Greekreporter.gr για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους www.greekreporter.gr, μέσα από την οποία μπορείτε μόνοι σας να δείτε τη δουλειά τους!

Υπάρχουν πολλοί φιλέλληνες στο εξωτερικό που αγαπούν την Ελλάδα και που την θεωρούν μια από τις πιο όμορφες χώρες πάνω στην γη. Μας μίλησαν πολλοί διάσημοι και επιτυχημένοι ηθοποιοί που δεν είναι μόνο επώνυμοι αλλά έχον γράψει ιστορία στον χώρο της τηλεόρασης.
Ηλίας Λαλαούνης : ο φιλέλληνας με τα «χρυσά» χέρια

Φιλελληνισμός, «σημαίνει η αγάπη για τον ελληνικό πολιτισμό» και καλύτερος πρεσβευτής του ελληνικού πολιτισμού τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων δεν είναι άλλος από τoν Ηλία Λαλαούνη.
Έχουμε το προνόμιο να ζούμε σε μια χώρα που κάθε σπιθαμή του εδάφους της μαρτυρεί πολιτισμό και ιστορία. Εκτός από τους ιστορικούς τόπους με παγκόσμια ακτινοβολία - Αθήνα, Δελφοί, Ολυμπία και πολλοί άλλοι - μνημεία υπάρχουν παντού: αρχαία ιερά και εξωκλήσια σε σχεδόν απάτητες βουνοκορφές, και στο βυθό των θαλασσών μας, καταποντισμένα λιμάνια, πλοία, έργα τέχνης, απλοί αμφορείς και τόσα άλλα, σε μεγάλο πλήθος. Είναι ένα προνόμιο μοναδικό, το οποίο, όμως δημιουργεί και τη σοβαρή υποχρέωση της προστασίας αυτής της κληρονομιάς.
Εμείς, οι Έλληνες της Ιταλικής Καλαβρίας, που ήρθαμε εδώ από την Ελλάδα πριν χιλιάδες χρόνια, απευθυνόμαστε σ’ Εσάς Ευρωπαίοι και Σας λέμε:

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Απίστευτη πρωτοβουλία παίρνουν δύο δήμαρχοι από την Ιταλία με σκοπό να δείξουν ηθικά και πρακτικά τη συμπαράστασή τους στην Ελλάδα.


 
         
 
 
 
 
 
 
- ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ -
 
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future