ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ    
home όροι χρήσης
 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ - ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 
Valerio Massimo Manfredi
Valerio Massimo Manfredi
Πρόκειται για ένα μεγάλο φιλέλληνα που έχει αποδείξει την αγάπη του κι έχει αφιερώσει ένα μεγάλο κομμάτι του συγγραφικού του έργου, τόσο στην αρχαία Ελλάδα όσο και στη νεότερη.
διαβάστε περισσότερα
 
Hugh Grant
«Λατρεύω τους Ελληνες αλλά σιχαίνομαι το καφέ τους»

Δεν του αρέσει να μιλάει στο τύπο αλλά αν τον προσεγγίσεις με τακτ είναι χαλαρός.

Διαθέτει χιούμορ και είναι toomuchEnglish ,έστω κι αν δηλώνει παντοτινός εραστής της χώρας μας. Της Μαρίας Λεμονιά

« Πρωτοήρθα στην Ελλάδα πολύ μικρός» παραδέχεται. Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο δεκαοκτώ ετών και είχα πάρει ένα πάμφθηνο εκδρομικό πακέτο. Θυμάμαι ακόμη την τιμή, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο στοίχιζε μόνο 85 λίρες.Με το που πάτησα το πόδι μου στην χώρας σας κατάλαβα ότι αυτόν τον τόπο θα τον λατρέψω αφού με τους Ελληνες κουβαλάμε την ίδια τρέλα»


διαβάστε περισσότερα
 
Tom Hanks
Tom Hanks
Thomas Jeffrey "Tom" Hanks (born July 9, 1956) is an American actor, producer, writer, and director. Hanks worked in television and family-friendly comedies.
διαβάστε περισσότερα
 
Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ
Ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ (Daniel Cohn-Bendit, 4 Απριλίου 1945) είναι Γάλλος πολιτικός, γερμανικής καταγωγής και ηγετική φυσιογνωμία του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και του Μάη του '68.

Γεννήθηκε το 1945 στο Μοντωμπάν στη νότια Γαλλία από πατέρα Γερμανοεβραίο και μητέρα Γαλλίδα. Θα επιλέξει σε ηλικία 18 ετών την γερμανική υπηκοότητα για να αποφύγει την στρατιωτική θητεία.Αρχικά μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας την οποία θα εγκαταλείψει με μια ομάδα συμφοιτητών του στη πανεπιστήμιο της Ναντέρ για να ενταχθεί στο Μαύρο και Κόκκινο.
διαβάστε περισσότερα
 
Ρομπέρτο Μπενίνι
ΤΟ «ΡΕΣΙΤΑΛ» ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΣΤΟ Α.Π.Θ.

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Μιλάνε για το χρέος της Ελλάδας και ξεχνάνε ότι όλοι εμείς χρωστάμε στην Ελλάδα» είπε ο ο διάσημος Ιταλός ηθοποιός, σκηνοθέτης αλλά και ποιητής Ρομπέρτο Μπενίνι (ROBERTO BENIGNI),ο οποίος παραβρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την αναγόρευση του σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Ιταλικής γλώσσας και φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
διαβάστε περισσότερα
 
Carmelo Nucera
Δήμαρχος της Μπόβα.

Presidente del Circolo di Cultura Greca “Apodiafazzi”

Nato a Bova (RC) il 13.10.1948 – C.F: NCR CML 48R13 B097S domiciliato a Reggio Calabria in Via Santa Caterina n. 66/c tel fax n. 0965 45990 email carmelogiusnucera@libero.it – coniugato con due fig
διαβάστε περισσότερα
 
Steven Spielberg
Steven Spielberg
διαβάστε περισσότερα
 
Brad Pitt
Brad Pitt
Έχω πάει πολλές φορές στην Ελλάδα με την οικογένεια μου και έχουμε περάσει πολύ όμορφα, είναι από τις ομορφότερες χώρες στην γη.
διαβάστε περισσότερα
 
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Αγαπώ την Ελλάδα και είναι από τους αγαπημένους μου προορισμούς. Πιστεύω πως οικονομική κρίση υπάρχει σε όλον τον κόσμο και είναι πολύ λυπηρό το γεγονός αυτό, ανησυχώ πολύ για το τι μπορεί να προκύψει όπως βία και πόλεμοι. Όλοι μας πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στις χώρες που το έχουν ανάγκη και να τις υποστηρίξουμε
διαβάστε περισσότερα
 
Christopher Plummer
Christopher Plummer
Την λατρεύω την Ελλάδα έχω πάει πολλές φορές, επίσης έχω γυρίσει και τέσσερα έργα εκεί. Πιστεύω ότι οι Έλληνες με την βαθιά ιστορία που έχουν θα ξεπεράσουν την οικονομική κρίση, είναι από τους καλύτερους λαούς με μια υπέροχη χώρα.
διαβάστε περισσότερα
1 2 3
 
ΕΛΛΗΝΕΣ - ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ
  Ηλίας Λαλαούνης   Γιάννης Σμαραγδής  
  Δείτε όλους τους φιλέλληνες από την Ελλάδα  
 
         
 
 
 
 
 
 
 
- Απόψεις -
 
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future